local workshops romaniaPe 24 Iulie 2014, in sala de conferinte a primariei orasului Drobeta Turnu Severin, Asociatia Mod of Life a organizat primul workshop local ce a avut ca tinta prezentarea programului "Europe for Citizens" catre noi organizatii ale societatii civile fara experienta in domeniul proiectelor transnationale.
La intalnire moderata de de 2 participanti care au luat parte la training-ul organizat in martie in Drobeta, au participat 66 de reprezentanti ai ONG-urilor locale, consiliile scolare, mass media si cativa voluntari locail.
In timpul intalnirii, tinerii voluntari au oferit materiale informative (flyere, brosuri, etc), catre toti participantii.
Topicul intalnirii a fost: cum sa dezvoltam un proiect de succes in cadrul programului "Europe for Citizens". Am discutat despre cum si unde sa gasim parteneri de proiect, cum sa comunicam in consortiu, cum sa scriem formularele de aplicatie, cat si unde si cum sa le depunem. Obiectivele specifice si generale ale programului "Europe for Citizens", la fel ca si prioritatile si activitatile propuse, au fost prezentate in timpul intalnirii.