canal surTinerii participantii spanioli din cadrul proiectului au vizitat radioul si televiziunea Canal Sur, fiind ghidati de unul din instructorii din cadrul atelierelor locale, un specialist care in urma cu cativa ani a lucrat in aceasta institutie.

Pe parcursul activitatii, tinerii au avut ocazia sa viziteze toate studiourile, au primit informatii despre modul in care acestea au fost construite si ce functie indeplinesc. Deasemenea, pe parcursul vizitei, tinerii au avut oportunitatea sa asiste la o emisiune live a programului "Jesus Vigorra". Tot acum personalul ce lucra in studiouri le-a explicat pas cu pas functionalitatea si modul de utilizare a diferitelor echipamente din studio precum pupitre de emisie, microfoane, etc. Personalul de emisie a facut demonstratii despre modul cum se deruleaza o emisiune si au prezentat rolul fiecarei persoane in realizarea corecta a transmisiunilor live.

La final tinerii s-au deplasat catre studiourile televiziunii Canal Sur unde au vizitat studiourile, au intalnit personalul ce lucra in momentul respectiv si au vizualizat echipamentele tv.