ACTEC APVIn perioada 17-19 ianuarie 2014, in Palermo-Italia, a avut loc vizita de pregatire a proiectului ACTEC. Intalnirea la care au luat parte cate un reprezentant al fiecărui partener de proiect a fost găzduita de Associazione III Millennio, partenerul Italian.

Pe parcursul a doua zile de activitati, participantii la intalnire au discutat toate aspectele legate de implementarea acestui proiect de anvergura. Printre aspectele importante amintim: realizarea paginii web a proiectului, implementarea cursului de formare European pe teme de management de proiect ce avea sa se deruleze in luma martie 2014 in Drobeta Turnu Severin, designul materialelor promotionale si informative, etc.

Deasemenea am luat in discutie alocarea resurselor financiare si umane pentru fiecare activitate in parte, precum si metodele de evaluare de folosit.

Participantii au fost gazduiti in hotelul L’Olivella B&B din Palermo, iar intalnirile de lucru s-au desfasurat in orasul Balestrate (situat la o distanta de 25 km de Palermo) la sediul partenerului nostru Italian.