In luna decembrie s-a derulat activitatea cu numarul 2 –lansarea proiectului si a programului TIA in emisiuni la radio si televiziune. Promovarea activităţilor proiectului, a programului Tineret în Acţiune şi a partenerilor s-a realizat prin articole în presa locală (Adevarul de Seara; Informatia de Severin), cat si in cadrul unor emisiuni la posturile locale de radio (Radio Severin) şi televiziuni locale (Televiziunea Severin) dar si în cadrul întâlnirilor organizate cu partenerii.
Promovarea proiectului s-a realizat şi prin intermediul materialelor promoţionale, voluntarii implicati in proiect oferind pliante cu informatii despre obiectivele, scopul si activitatile proiectului.
Tot cu aceasta ocazie la sediul asociatiei au fost organizate ateliere de lucru pentru conceperea materialelor promoţionale: afişe, pliante, banner, tricou etc.
În cadrul acestor ateliere tinerii împreună cu îndrumătorul au discutat despre modul in care vor creea materialele de promovare, respectând folosirea corecta a siglei programului Tineret in Actiune, a siglei tematice tineret, dar si a frazei “Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta publicatie [comunicare] reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine”. La această activitate au participat membri echipei de proiect, cei 20 de tineri din grupul tintă. Coordonatorul de proiect a pregătit o prezentare powerpoint despre proiect.