LogoPrintre miile de voluntari din toată ţara, şi voluntarii organizaţiei noastre au decis să se implice în activităţile „Let’s Do It, Romania!”. O grupă de voluntari a fost constituită şi aşteapă cu nerăbdare să înceapă acţiunile de cartare si...marea zi -25 Septembrie când vom porni la drum cu motoarele turate!

Despre ce este vorba?

Prin acest proiect organizatorii îşi propun curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi (25 Septembrie 2010). Campania de ecologizare "Let's Do It, Romania!", cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, se va derula, la nivel national incepand cu primele ore ale diminetii.

Initiativa beneficiaza de sprijinul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice /MMSC/, iar voluntarii implicati in campanie vor colecta, intr-o singura zi, deseuri menajere din arealele naturale (paduri, campii, gunoaie de pe malurile paraurilor si de pe marginea drumurilor etc.), dar si din afara oraselor.

Romanii sunt invitati sa se inscrie in cel mai mare proiect de voluntariat din Romania direct pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro, la sectiunea "Inscrie-te la curatenie". Persoanele care s-au inscris, deja, nu trebuie decat sa se autentifice cu datele personale in sectiunea "Profilul tau".

In plus, voluntarii "Let's Do It, Romania!" pot utiliza aplicatia de mobil TrashOut, disponibila pentru iPhone si Android, pentru a incarca in orice moment pe harta deseurilor un morman descoperit in natura.

Lista punctelor de inregistrare unde participantii din fiecare judet pot merge in dimineata zilei sambata, 25 septembrie, este disponibila pe pagina de Internet a campaniei.