În perioada 21-24 noiembrie 2019, Asociația Mod of Life din Drobeta Turnu Severin, în calitate de partener lider al proiectului ”Lights ON!” (RORS 248) organizează, în sala de conferințe a Hotelului Continental din Drobeta Turnu Severin, seminarul „Sinergii și conflicte în managementul turismului”.

Evenimentul se adresează unui număr de 50 de participanți din Romania și Serbia și își propune să abordeze teme legate de managementul activităților turistice în zona transfrontalieră a județelor Mehedinți și Bor.

Proiectul ”Lights ON!” (RORS 248) este finanțat de Uniunea Europeană, prin programul “Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră Romania Serbia”, are o valoare de 424.903,22 Euro și este implementat de Asociația “Mod of Life”, în parteneriat cu Primăria Municipului Drobeta Turnu Severin și Organizația Turistică a Municipiului Kladovo.

Invităm pe această cale toți factorii interesați (autorități publice, agenții turistice, tour operatori, proprietari de hotel/pensiuni/restaurante, ONG-uri cu atribuții în domeniul turismului, cetățeni) să participe la activitățile seminarului. Intrarea este libera, organizatorii acoperă materialele informative, pauzele de cafea și masa participanților pe parcursul celor 3 zile de activități.

Descarcă agenda activităților;

Descarcă invitația;