team meetingÎn data de 12 noiembrie 2019, la sediul Asociației Mod of Life din Drobeta Turnu Severin a fost organizată o întâlnire a membrilor echipei de implementare transnațională, respectiv Asociația Mod of Life și Asociația Turistică a Municipiului Kladovo.

Pe parcursul întrunirii au fost discutate aspecte legate de sistemul electronic de management a proiectului -eMS, și raportarea intermediară pentru primele 3 luni de activități în cadrul proiectului.

Deasemenea, s-au discutat aspecte organizatorice legate de implementarea seminarului transnațional „Sinergii și conflicte în managementul turismului” ce urmează a fi organizat în Drobeta Turnu Severin în perioada 21-24 noiembrie 2019, eveniment ce se adresează unui număr de 50 de participanți din Romania și Serbia și își propune să abordeze teme legate de managementul activităților turistice în zona transfrontalieră a județelor Mehedinți și Bor. Am stabilit profilul participanților, modalitatea selecție și de înscriere a acestora, am discutat despre elementele programului de activități, metodele de folosit și sesiunile ce urmează a fi livrate.