Interreg IPA logo vers. 2 RO w

 

 

 

 

LANSARE PROIECT „LIGHTS ON!”

Drobeta Turnu Severin

                                                                                                                                                       12.08.2019

Sunteti invitați la lansarea proiectului ‘Lights ON!’, miercuri 14.08.2019, ora 10.00, la sala de conferinte a Hotelului Continental, Drobeta Turnu Severin. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, prin programul “Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră Romania Serbia”, are o valoare de 424.903,22 Euro și este implementat de Asociația “Mod of Life”, în parteneriat cu Primăria Municipului Drobeta Turnu Severin și Organizația Turistică Kladovo.

Pe parcursul a 12 luni de activități proiectul își propune o serie de activități ce au drept scop dezvoltarea turismului în zona transfrontalieră Drobeta Turnu Severin –Kladovo, crearea de strategii comune, realizarea de aplicatii informatice si amplasarea de echipamente stradale tip info-touch menite a interconecta cele doua orașe la nivel de informație utilă turiștilor din zonă.

Data: 12.08.2019

Persoană de contact

Razvan Viorel Galbenu

Manager proiect

0722.761.661

 
 

Cooperare dincolo de frontiere.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră Romania-Serbia este finanțat de Uniunea Europeană prin Instrumentul de Asistenţă pentru Preaderare (IPA II) şi cofinanţat de statele partenere în program.