all equal lansare2In data de 05.12.2016 la sediul Asociatiei Mod of Life din Drobeta Turnu Severin a avut loc lansarea oficiala a proiectului "We are all equal" finantat de Comisia Europeana prin intermediul programului Europa pentru Cetateni. Cu aceasta ocazie presedintele asociatiei, dl. Galbenu Razvan si voluntarii asociatiei au acordat un interviu catre Radio Romania Actualitati, prezentand obiectivele si activitatile preconizate.

Tot cu aceasta ocazie, a avut loc o sedinta interna a organizatiei, prilej cu care o parte din voluntarii si membrii asociatiei au luat contact cu informatii despre proiect, au fost discutate sarcinile si responsabilitatile si termenele limita pentru realizarea acestora.

Proiectul ”We are all Equal” are drept scop promovarea toleranței, înțelegerii multiculturale și combaterea discriminării imigranților și a reprezentanților minorităților în Europa, printr-o abordare inovatoare, care combină cercetările cantitative și calitative, întâlniri între diferiți factori de decizie, specialisti în domeniul incluziunii sociale, ONG-uri din Europa, vizite pe teren si schimb de bune practici, un curs de instruire pe teme de anti-discriminare și drepturile omului, precum și o campania europeană de sensibilizare.

Proiectul ce se deruleaza in perioada Decembrie 2016 -Noiembrie 2017 este finanțat de Comisia Europeana prin intermediul programului Europa pentru Cetateni, actiunea 2.3 -Proiecte ale societatii civile.